MIJN FLUKS WORD LID

Vorige week werd het kampioenschap al officieus binnengehaald, maar met een revanche op Madjoe (waar eerder dit seizoen nog van verloren was) bevestigde Fluks B1 dat zij de terechte kampioen zijn. Na een wat stroeve competitiestart kwam het team op stoom en werd overwinning na overwinning behaald. Met als resultaat het meer dan verdiende kampioenschap. Spelers en coach van harte gefeliciteerd !

En op de valreep van het zaalseizoen werd Fluks 2 zonder zelf te spelen ook kampioen. Vorige week kon er al een feestje gevierd worden doordat promotie afgedwongen was. Gisteren hoefde Fluks niet meer in actie te komen, maar doordat concurrent Meervogels hun laatste wedstrijd verloor werd (toch enigzins onverwachts) ook het kampioenschap binnengehaald. Complimenten en felicitaties voor spelers en coach !

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV