MIJN FLUKS WORD LID

Hieronder stellen zij zich voor.

Hallo allemaal,

Met veel plezier korfbalt mijn dochter, Sophie Kralt, in het team D3 bij Fluks. Fluks is een leuke en gezellige vereniging waar iedereen elkaar kent en dat geeft een heel fijn gevoel. Voor mij als ouder, maar ook voor de kinderen.

Ik ben als NVM-makelaar/NVM-Nieuwbouwspecialist werkzaam bij Van der Meer makelaars. Wij zijn sponsor geworden van Fluks en onze naam zal verbonden worden aan het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi bij Fluks. Onze intentie is om de vereniging waar mogelijk te ondersteunen.

Wij vinden dat werken in de makelaardij en korfbal bij Fluks veel raakvlakken heeft. Bij korfbal heb je je hele team nodig om te winnen, aanvallers en verdedigers. Ook het verkopen van je huis is een teamsport. Dat team bestaat niet alleen uit de spelers van Van der Meer dat bestaat uit 7 makelaars en 6 ondersteuners, maar ook uit onze opdrachtgevers. Door goed samen te werken en de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen scoren wij! Teamwork dus! Benieuwd naar onze waardes? Bel gerust voor een afspraak wij komen graag bij jullie langs.

Groetjes,
Linda van der Meer, linda@vandermeermakelaars.nl
NVM makelaar NVM Nieuwbouwspecialist
https://www.vandermeermakelaars.nl/team/

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV