MIJN FLUKS WORD LID

Daardoor zijn zij dit seizoen als Fluks 2 gestart op het niveau van reserve 4e klasse. Dat ze thuishoren in de senioren met deze jonge leeftijd is duidelijk: op het veld pakten ze al de eerste plaats. Deze competitie is nu op de helft en de eerste plaats wordt bewaard voor de herstart van de competitie in april.

In de zaal worden zij op hetzelfde niveau in een geheel andere poule geplaatst. Voor de start van het seizoen wordt de nieuwe poule bekend en het is al meteen duidelijk dat deze poule pittiger gaat zijn dan de poule van het veldseizoen. Er worden voor de start van het zaalseizoen afspraken gemaakt met elkaar en doelen opgesteld. Het team is duidelijk: ‘we willen promoveren en het liefst kampioen worden’. De motivatie is groot en dat is terug te zien aan de grote inzet op trainingen en tijdens wedstrijden.

Het harde werken wordt beloond! Doordat zij belangrijke punten hebben weten te pakken, zijn zij voor het einde van het zaalseizoen al zeker van promotie!

Als trainer en coach van deze ploeg, kan ik niet anders zeggen dan hoe trots ik op ze ben. Ik zie ze elke week groeien op sportief vlak en in de communicatie naar elkaar.

Deze promotie vraagt daarom ook om een gezellig drankje in de kantine. Het lijkt mij leuk als jullie de promotie met ons mee willen vieren! Op 25 maart spelen zowel het tweede (16.00 uur) als het eerste (18.30 uur) uit tegen Madjoe in de Middelmors. Graag nodig ik jullie uit om Fluks tijdens deze wedstrijden te komen aanmoedigen, en daarna om 20.00 een drankje te komen drinken in de kantine van Fluks.

Willemiek van Duijn, coach Fluks 2

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV