MIJN FLUKS WORD LID

Waar vroeger de (maandag)kranten veel aandacht besteedden aan korfbalnieuws is het daarmee de laatste jaren karig gesteld. Alleen de league- en hoofdklasse-teams mogen nog op enige aandacht rekenen. Hierdoor is het voor korfballiefhebbers lastig om op de hoogte te blijven en de resultaten van de overige ons omringende verenigingen te volgen.

Bert van Osnabrugge (voorheen van Velocitas) heeft het initiatief genomen wedstrijdverslagen en nieuws van verenigingen uit de de Leidse regio bij elkaar te brengen. Op www.korfbal071.nl worden wedstrijdverslagen geplaatst van Danaiden, Madjoe, Tempo, TOP, Fiks, Velocitas, Fluks, Pernix en Sporting Trigon. Elke maandagochtend zijn de verslagen zoveel mogelijk bijgewerkt, zodat het ouderwetse "Maandagochtendgevoel" weer een beetje terugkomt.

Een aanrader voor iedereen die het korfbal in onze regio wil volgen !

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV