MIJN FLUKS WORD LID

Helaas is het niemand gelukt om de uitslag juist te voorspellen. Zoals afgesproken is er geloot wie de winnaar is .

Afgelopen maandag was het zo ver, de uitreiking van de “Pupil van de week” trofee. De winnaar is Amber, zij kreeg uit handen van Joëlla (speelster van Fluks 1 en tevens de trainster van Amber) de trofee uitgereikt. Amber is dolgelukkig met haar gewonnen trofee.

De “pupil van de week” zal deze zaalcompetitie ook weer aanwezig zijn bij de wedstrijden van Fluks 1 mits de corona maatregelen dit toestaan. De eerste thuiswedstrijd van Fluks 1 staat 4 december op het programma. Helaas mag daar geen publiek en dus ook geen pupil van de week bij aanwezig zijn.

We hopen u 18 december weer te zien op de tribune bij Fluks 1.

Blijf gezond !

Actueel

CORONA UPDATE 27 NOVEMBER

15 november 2021 - Meer informatie over de huidige en te verwachten coronamaatregelen

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 30 OKTOBER 2021: LUUK, TIM, EN RUBEN

27 oktober 2021 - Zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste veldwedstrijd van dit najaar tegen Oosterkwartier. Ook de “Pupil van de week” is weer aanwezig.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN !

26 oktober 2021 - Afgelopen weken waren de diverse Fluks teams uitermate succesvol in de najaarscompetitie. In de eerste volledig uitgespeelde competitie sinds anderhalf jaar wisten maar liefst 6 teams het kampioenschap te behalen.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 16 OKTOBER 2021: AMBER EN GABRIELLE

13 oktober 2021 - We zijn nog amper bijgekomen van de thriller van Fluks 1 van afgelopen zaterdag of de volgende thuiswedstrijd dient zich alweer aan. Zaterdag speelt Fluks 1 tegen Paal Centraal 1.

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV