MIJN FLUKS WORD LID

Ook deze wedstrijd zijn er 2 “pupillen van de week” aanwezig: de korfballende vriendinnen Amber en Gabrielle, beiden uit de D2. Ook zij doen een poging de uitslag goed te voorspellen.

De oefenwedstrijd van Fluks tegen Paal Centraal (op Ambers verjaardag in augustus) eindigde in 14-14. Fluks scoort dit jaar gemiddeld 14 keer per wedstrijd, en krijgt er gemiddeld ook 14 tegen. Na de training is Willemiek bereid om de dames te adviseren. Willemiek verwacht een spannende wedstrijd met een 14-12 winst voor Fluks. Dit geeft de dames stof tot nadenken. Ik voel iets met 14 aankomen maar…… de inzet van de trofee blijkt toch een zeer serieuze aangelegenheid. Ze zijn beiden gebrand om de trofee te winnen. En beide dames vragen om bedenktijd.

Na een paar dagen bedenktijd en met de overwinning van Fluks 1 van afgelopen zaterdag in het achterhoofd zijn Amber en Gabrielle tot  de volgende voorspellingen gekomen: Amber verwacht 16-14 winst voor Fluks. Ook Gabrielle  heeft er heel goed over nagedacht en verwacht een 12-7 overwinning voor Fluks.

De beide dames hebben het volste vertrouwen in een overwinning voor Fluks.

U komt toch ook kijken?

Tot zaterdag !

Actueel

PUPILLEN VAN DE WEEK 9 OKTOBER 2021: SASKIA, PIEN, EN ESMEE

07 oktober 2021 - Zaterdag 9 oktober speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen Thor uit Rotterdam. Deze wedstrijd zijn er weer 3 pupillen van de week aanwezig. Saskia (D1), Pien (D2) en Esmee (D1). Ook zij doen een voorspelling van de uitslag.

Lees artikel

FLUKS DOET MEE AAN DE GROTE CLUBACTIE

18 september 2021 - Om de clubkas voldoende gevuld te houden doen we dit jaar mee met de Grote Clubactie. Dit is een landelijke loterij waarvoor we loten gaan verkopen, en daarmee verdienen we geld voor Fluks.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK: FLUKS - SPORTING BADHOEVEDORP

15 september 2021 - Het is eindelijk zover, de eerste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip “Fluks 1”. De “Pupil van de week“ zal er ook weer zijn.

Lees artikel

WEGWERKZAAMHEDEN

13 september 2021 - Rotonde krijgt fietsersvoorrang en wordt verplaatst

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV