MIJN FLUKS WORD LID

De historie van Fluks deel 23

Het is, denk ik, al weer zo’n dertig jaar geleden, dat het bestuur van Fluks een verzoek van korfbalvereniging SDO uit Hillegom kreeg. “Of er plaats was voor zes heren”.

Terug

Nou, deze heren, en dame, waren van harte welkom.

De namen van de heren waren: Sep Dekker, Leon Wijsman, Peter Wolvers, Kees-Jan Koster, Paul Witteman én Bas Potjer. Ik kan me nog goed herinneren dat ze voor het eerst mee kwamen trainen. We speelden nog op het veld waar nu de Northgoschool staat. Leon, Kees-Jan en Sep hadden het na een paar jaar wel gezien en bedankten als lid maar de andere drie heren komen nog steeds voor op de ledenlijst van Fluks. Peter speelt weliswaar niet meer vanwege een blessure, maar komt nog geregeld kijken. Paul speelde jarenlang in Fluks 1, werd voorzitter en regelt nu de scheidsrechters. En zoals bij zoveel korfballers, bij Fluks heeft hij zijn vrouw leren kennen.

Bas heeft jarenlang in Fluks 3 gespeeld, uit dit team is in de loop van de jaren een hechte vriendengroep ontstaan. Bas was nooit te beroerd om wedstrijden te fluiten of bij allerlei gelegenheden de helpende hand te bieden. Hij kon in het veld nog wel eens een beetje tekeer gaan en moest hij tot de orde geroepen worden, maar verder is hij een mens met het hart op de juiste plaats. En nu gaat ook hij, na al die jaren, Fluks verlaten. Hij emigreert naar Australië, waar zijn geliefde op hem wacht.

Bas, we zullen je missen bij Fluks, maar we hopen en wensen dat je in Australië een heel gelukkig leven krijgt!Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV