MIJN FLUKS WORD LID

De historie van Fluks deel 12

In de archiefkast van Fluks ligt een hele stapel oude foto’s van evenementen en wedstrijden. Ik denk dat de oudste foto’s zo’n 60, 65 jaar oud zijn.

Terug

Dit zijn (vaak)kleine zwart-wit foto’s, waarop de mensen moeilijk te herkennen zijn. Toch wil ik proberen deze foto’s , via scannen, op de site te zetten, zodat de wat oudere (oud-)leden misschien zichzelf of andere spelers kunnen herkennen. Ik zou het fijn vinden als ze dan de namen aan mij willen doorgeven, zodat de foto’s, met namen opgeslagen kunnen worden in het computer archief. Altijd leuk voor evt. kinderen, klein- of achterkleinkinderen.

Ik laat natuurlijk niet alleen de oudere foto’s zien, ik wil de komende jaren, proberen zoveel mogelijk foto’s op de site te plaatsen, afgewisseld met de geschreven stukjes over de geschiedenis van Fluks. Mochten er mensen zijn, die denken:” he, ik heb ook nog foto’s in een kast liggen”, dan kunnen ze die altijd aan mij geven. Na het scannen krijg je ze van me terug. Wel graag leveren in een envelop met naam en adres, zodat ze weer bij de juiste eigenaar terug komen.


Foto 1: Deze is gemaakt op een toernooi, ik dacht in Maassluis. Mocht iemand weten wanneer en waar deze gemaakt is, graag doorgeven. Van links naar rechts staand: Karin vd Wiel?, ………….? Nieuwenhuizen, Suzanne Dekker, Soeja Kim Hoogendam, Jozias v.d. Velde. Zittend van links naar rechts: Thijmen van Schie, Quirina van Huis, Jaap Hoek, Arno v. Haarlem,Johan v. Hameren, Linda Scheerstra, Rene Spaanderman.


Foto 2 is uit 1983, genomen op het korfbalveld aan de Duinwetering en dus 29 jaar oud. Vooraan zittend in het gras: Kees Zwanenburg, Jan Selier, Frank Dijkstra, Koos Passchier, Peter v.d. Berg, Kees Passchier,….???, Sandra Passchier, Nel Hordijk??, en Thilly Vink. Zittend op de grote kist, waarin alle palen en manden bewaard werden: Hans Hegeman, dan een mij onbekende man met z’n kinderen, Gerard van Schie met z’n zoon Jochem, Bernadette van Schie, Diny Duindam, Nel Dieben-Imthorn, (Lange)Koos Passchier, Jan Passchier, Arijanne v.d. Berg-Gort, Betty Passchier-Frans, Tineke Verloop-Korbee (Oscar is nog net niet geboren),,…????, ……??, tante Akke of wel oma Passchier, en oma Imthorn. Staand op het gras, met z’n rug naar de fotograaf: Victor Verloop. Zittend:………. Duindam, Jan Piet Koppenaal en Coby Schreurs.


Foto 3: zoals jullie kunnen zien is deze foto genomen op de dag van de amaryllis-actie. De auto is van Klaas Hordijk met een aanhangwagen erachter, met daaraan vast een korfbalpaal gemonteerd. De volgende mensen zijn voor mij op deze foto te herkennen : leunend tegen de auto: Jan Piet Koppenaal,verder Wolter Hegeman, Jan Hoek Huibert Kooyman, Jos van Duin, Marleen v.d. Broek,…???van Ammers, …??? Van Rooyen, Manfred van Zuylen, Inez Vink. Jeannet Duyndam, Cora Duyndam, Peter v.d. Graaf, Koos Passchier.


Foto 4 is genomen op een spelletjes dag. Er is op te zien dat Diny Duindam goed overweg kan met een kruiwagen. Misschien zijn er nog mensen die kunnen vertellen ter ere van wat deze dag gehouden werd?Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV