MIJN FLUKS WORD LID

Schutterstoernooi/Familiedag

Evenals vorige jaren organiseren we een schutterstoernooi, een gezellige dag met een sportief tintje voor de hele familie!

Aanmelden Toernooi Deelnemers Snacktickets Contact Evenementen

Was het schutterstoernooi altijd de seizoensafsluiting, nu doen we het, i.v.m. de volle agenda aan het eind van het seizoen, een op Hemelvaartsdag (26 mei 2022).

Het sportieve deel van de dag bestaat uit drie categorieën, we starten met de Kangoeroes & F + ouders en daarna volgen de schutterstoernooien voor spelende leden en ouder/kind koppels. Alle leden, vrienden, broers, zussen, ouders, opa's en oma's mogen meedoen! Strijd jij mee om de wisselbeker en blijf je na afloop lekker in het zonnetje (geen garanties) genieten van snacks uit de snackkar?

Het programma voor de jongste jeugd start om 11:00 uur, op die manier willen we (groot)ouders de mogelijkheid geven om eerst met de jongste kinderen mee te doen en erna eventueel ook met de wat oudere kinderen deel te nemen aan een van de schutterstoernooien welke om 13:00 uur van start gaan.

Aanmelden gaat via het aanmeldformulier op deze website tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de activiteit. Je snacktickets kan je tot 23 mei in de webshop bestellen, daarna geldt op = op.

Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV