MIJN FLUKS WORD LID

Pinksterkamp

Dit jaar gaan we weer op kamp naar Kootwijk!

Aanmelden Deelnemers Contact Evenementen

De afgelopen 2 jaar was het niet mogelijk om op kamp te gaan, maar dat willen we dit jaar helemaal goed maken! Zit je in de E1, E2, E3, E4, D1, D2, C1, C2, B1 of A1? Dan hopen we dat je net zoveel zin in het kamp hebt als de leiding want dan mag je dit jaar (weer) mee! Aanmelden gaat via deze website, vul het formulier samen met je ouders helemaal in. Als je dit gedaan hebt kan je direct betalen via iDEAL.

Zodra we je betaling binnen hebben verschijnt je naam op de deelnemerslijst en kan je zien wie er allemaal nog meer mee gaan.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met checklist om te gebruiken bij het inpakken van je tas. Op de lijst staat geen bord, beker en bestek meer, we hebben dit aangeschaft zodat we voor iedereen al een set hebben en je dit dus niet meer hoeft mee te nemen.

Agenda:

Vrijdag 3 juni 18.00 uur
We vertrekken met de hele groep vanaf het Fluks-terrein. Van te voren wel even thuis eten! De week voor het kamp zullen we communiceren welke ouders zich hebben opgegeven om te rijden. Alle bagage gaat vandaag mee in de auto's.
Vrijdag 3 juni 20.30 uur
Iedereen heeft z'n spullen in de tenten gelegd en begint zich al weer helemaal thuis te voelen op het kampterrein, tijd om het kamp nu echt te beginnen! Het programma zit bomvol leuke spellen maar wat we precies gaan doen dat houden we nog geheim!
Zaterdag 4 juni
We bezoeken het dorp waar we een groot spel spelen, natuurlijk is er ook even tijd om iets lekkers te kopen. Een beetje geld meenemen mag, maar niet te veel!
Zondag 5 juni
Ook vandaag staan er weer verschillende spellen op het programma en we gaan zwemmen!
Maandag 6 juni
Na het ontbijt is het tijd om op te ruimen. Zijn alle tassen ingepakt dan beginnen we aan de laatste activiteiten.
Maandag 6 juni 12.00 uur
We verwachten de chauffeurs op het kampterrein zodat we om 12.30 uur met de hele groep gelijktijdig richting Noordwijk kunnen rijden. De ouders die zich opgegeven hebben om terug te rijden worden ook in de week voor het kamp gecommuniceerd.
Maandag 6 juni 13.30 uur
We komen nu ongeveer weer aan in Noordwijk. Je ouders kunnen je komen ophalen in de kantine waar we nog even afscheid van elkaar nemen.

Wat kost het kamp?

Het kamp kost € 62,50 per deelnemer.

Tentjes...

Fluks heeft 10 stuks 8 persoons slaaptenten, alle kinderen kunnen hier dus in slapen.

Algemeen:

Mochten zich medische calamiteiten voordoen (we hopen uiteraard van niet), dan is het soms noodzakelijk aan te kunnen tonen dat men verzekerd is. Geef uw kind daarom een briefje met zijn/haar BSN-nummer mee, dit kan bijvoorbeeld een kopie van het zorgverzekeringspasje of een geldig legitimatiebewijs mee.

Voorgaande jaren hebben wij gemerkt dat sommige ouders er voor kiezen om in de buurt van het kampterrein te overnachten. Zeker als uw kind(eren) nog jong zijn geeft dit soms een geruststellend gevoel voor de ouders. We verzoeken u met klem om niet op de zelfde camping een plekje te boeken. Een andere locatie in de buurt is uiteraard geen probleem mits u de kinderen tijdens het kamp niet komt opzoeken.

Heeft u nog vragen die voor vrijdag 3 juni beantwoord moeten worden neem dan contact op met Victor Verloop, Anne Passchier (contact gegevens vindt u in Mijn Fluks) of gebruik het contactformulier van dit evenement

Wij hebben er al heel erg veel zin in, we hopen jullie ook!

De Kampleiding

Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV