MIJN FLUKS WORD LID

Fluks Pubquiz (Maar dan thuis)

Op 28 november om 20:00 gaan we weer online pubquizzen!

Contact Evenementen

Helaas is het door de corona pandemie nog niet mogelijk om elkaar in de kantine te ontmoeten daarom presenteren we de 3e online Fluks Pubquiz - maar dan thuis!

Stel je team samen, bedenk een originele teamnaam en meld je team aan via de aanmeldpagina en bestel eventueel gelijk ook een lekkere borrelschaal. Hiermee spek je de clubkas en hoef je niet de keuken in om hapjes te maken! Het is de bedoeling dat er teams van maximaal 4 personen worden gevormd. Kom alleen bij elkaar als je voldoende afstand van elkaar kan houden! Lukt dat niet dan kan je bijvoorbeeld contact houden via Zoom of Skype.

Hoe werkt dat allemaal?

Meedoen is helemaal niet lastig, we adviseren je wel om de whizzkid van je team alles vooraf even te laten uitleggen en/of klaarzetten.

Wat is er dan nodig?

 • Een computer, tablet of laptop met internetverbinding om de YouTube Livestream te bekijken en te beluisteren;
 • Een smartphone, tablet, laptop of computer om in contact te blijven met je team via Skype, Zoom of soortgelijke software. Dit kan op het zelfde apparaat als waarop je de livestream bekijkt maar dat is niet altijd even handig;
 • 1 persoon in je team geeft de antwoorden door, dit gaat het gemakkelijkst met een laptop, tablet of vaste computer waarop je verder niets hoeft te bekijken.

  Tip: Test met je team ruim van te voren hoe alles werkt en start de livestream om 19:55 uur gelijk op, dit voorkomt dat je het begin van de quiz mist.

  De beelden komen bij de een sneller binnen dan bij de ander waardoor het beeld meerdere seconden kan voor- of achterlopen. Dit ligt aan de internetverbindingen en hier hebben wij geen invloed op.

  Het mooie van een online quiz is dat er geen limiet aan deelnemers is, je kan dus ook vlak voor de quiz nog aanmelden. De livestream start om 19:55 uur, de quiz om 20:00 uur.

  Op zaterdag 28 november in de middag zullen we de link naar de livestream en de inloggegevens voor het antwoordformulier communiceren.

  Sponsors

  ©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV