MIJN FLUKS WORD LID

Online Bingo

Ook voor de jongere jeugd gaan we digitaal, op 23 mei spelen we Bingo!

Contact Evenementen

Zoals jullie weten gaan de meeste evenementen dit seizoen niet meer door. Dit betekent echter niet dat de evenementencommissie stil zit! Voor alle jeugdleden (En misschien ook enthousiaste ouders, seniorenleden of opa’s en oma’s) hebben wij een bingo georganiseerd.

Op 23 mei om 17:00 zullen wij via een Youtube Livestream de nummertjes omroepen. Wanneer je je aan hebt gemeld op de site ontvang je voor de 23ste je bingokaarten in de brievenbus!

Ook kan je met je teamgenoten Skypen of WhatsApp bellen om goed in de gaten te houden of zij niet vals spelen. Want pas op! Wie een valse bingo heeft moet een liedje zingen.

De persoon die als eerste zijn bingokaart vol heeft krijgt van ons een prachtige prijs

Meld je aan voor de 22ste via de site! Tot dan!

Hoe werkt dat allemaal?

Meedoen is helemaal niet lastig, met onderstaande handleiding gaat het zeker lukken!

Wat is er dan nodig?

  • Een TV met Youtube, een computer, een tablet of een laptop om de Youtube Livestream te bekijken en te beluisteren;
  • Een smartphone met WhatsApp om je Bingo door te geven;
  • Vind je het leuk om in de uitzending te komen? Zorg dan voor een apparaat waarop je Skype gebruikt, dit kan ook de smartphone zijn die je gebruikt om je Bingo door te geven;

Tip: Test ruim van te voren hoe alles werkt en start de livestream om 16:50 uur gelijk op, dit voorkomt dat je het begin van de uitzending mist.

De beelden komen bij de een sneller binnen dan bij de ander waardoor het beeld meerdere seconden kan achterlopen. Dit ligt aan de snelheid van je internetverbinding en het apparaat waar je op kijkt. Hier hebben wij geen invloed op. We houden wat tijd tussen het trekken van de nummertjes zodat we kunnen reageren op je Bingo. Houd je WhatsApp-gesprek met ons wel open zodat je zo snel mogelijk kan reageren. Ons nummer is: 06-21881025.

De link:

Youtube Livestream https://youtu.be/wgt_fTxWLUU

Ondervind je problemen of wil je iets met ons delen? Gebruik dan de chatfunctie van Youtube of stuur een WhatsApp bericht naar 06-21881025.

Veel plezier!

Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV