MIJN FLUKS WORD LID

Jubileum receptie

Fluks bestaat 75 jaar en dat mag gevierd worden!

Jubileum shop Contact Evenementen

Een 25-jarig huwelijk is zilver, en 50 is goud. Maar wat is 75? Dat moest ik dus even googelen, want dit komt niet zo vaak voor. Het blijkt albast te zijn (had een leuke vraag kunnen zijn voor de volgende Fluks quiznight). Een 75-jarig bestaan van een vereniging is minder zeldzaam dan een 75-jarig huwelijk, maar het is toch zeker iets om trots op te zijn en bij stil te staan.

In vergelijking met veel van onze leden ben ik nog een “Fluks-groentje”. 9 jaar geleden werd mijn dochter lid, en zette ik als “supporterende vader” mijn eerste stappen op het complex aan de Nieuwe Zeeweg. Onbekend met het spelletje korfbal, en onbekend met de vereniging Fluks: “Fluks, dat is toch dat sportclubje dat iets met amaryllissen doet?” Maar Fluks bleek veel meer dan dat. Een vereniging waar lekker gesport wordt, maar vooral een vereniging waar we voor elkaar klaar staan en het samen heel gezellig hebben. Door de inspanningen van vele vrijwilligers gaat het goed met onze club. De sfeer is geweldig, en het is fantastisch om te zien hoeveel mensen het elke week weer naar hun zin hebben bij Fluks. Tijdens het trainen en in de wedstrijden, maar zeker ook tijdens de vele evenementen die georganiseerd worden. Daar word je als vrijwilliger blij van!

Fluks is volop in beweging. Tijdens dit jubileumjaar doen we daar nog een schepje bovenop. We organiseren dit jaar nóg meer activiteiten dan gewoonlijk, de jubileum receptie is er daar één van.

We nodigen alle oudere leden en oud leden uit om op 26 juni tussen 18:00 en 21:00 uur naar het sportpark te komen om bij een hapje en een drankje oude bekenden terug te zien en herinneringen op te halen aan de rijke geschiedenis van onze mooie korfbalvereniging.

Harco Peschier, voorzitter Fluks Korfbal

Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV