MIJN FLUKS WORD LID

Zomerkamp

Yes! We mogen weer op zomerkamp!

Aanmelden Deelnemers Contact Evenementen

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer een super leuk zomerkamp organiseren! Zit je in de F1, F2, E1, E2, E3, D1, D2, C1, C2, B1, B2 of A1? Dan hopen we dat je net zoveel zin in het kamp hebt als de leiding want dan mag je mee! En ja je leest het goed, dit jaar mag ook de A1 weer mee :)

Aanmelden gaat via deze website, vul het formulier samen met je ouders helemaal in. Als je dit gedaan hebt kan je direct betalen.

Zodra we je betaling binnen hebben verschijnt je naam op de deelnemerslijst en kan je zien wie er allemaal nog meer mee gaan.

Agenda:

Vrijdag 12 juli 19.00 uur
We verzamelen met de hele groep op het kampterrein op het korfbalveld. Van te voren wel even thuis eten! Kom zo veel mogelijk op de fiets.
Vrijdag 12 juli 20.30 uur
Iedereen heeft z'n spullen in de tenten gelegd en begint zich al weer helemaal thuis te voelen op het kampterrein, tijd om het kamp nu echt te beginnen! Het programma zit bomvol leuke spellen maar wat we precies gaan doen dat houden we nog geheim!
Zaterdag 13 juli
We doen verschillende spellen op het kampterrein en daarbuiten, misschien is er na een van de spellen ook even tijd om iets lekkers te kopen in de winkelstraat. Een beetje geld meenemen mag, maar niet te veel!
Zondag 14 juli
Na het ontbijt is het tijd om op te ruimen. Zijn alle tassen ingepakt dan gaan we naar het zwembad!
Zondag 14 juli 15.00 uur
We verwachten de ouders weer op het kampterrein zodat we het kamp kunnen afsluiten en iedereen weer naar huis kan.

Wat kost het kamp?

Deelname kost €18,00 per persoon. Als je het aanmeldformulier invult kan je kiezen voor betaling via iDEAL of overschrijving.

Tentjes...

Fluks heeft grote slaaptenten waar alle kinderen in kunnen slapen, eigen tentjes zijn dus niet nodig.

Slapen...

Sommige jonge kinderen vinden het nog erg spannend om op kamp te blijven slapen. Het zomerkamp is een mooie gelegenheid om te wennen hoe dat eraan toegaat op kamp. De leiding houdt de jongste kinderen daarom een beetje extra in de gaten. En mocht het echt niet gaan, dan zijn we dicht bij huis en zijn de kinderen dus snel opgehaald.

Sommige ouders kiezen ervoor hun kind niet op het kamp te laten slapen maar alleen overdag deel te laten nemen. We willen het aantal kinderen dat niet blijft slapen zo veel mogelijk beperken maar als u goede redenen heeft dan kan er thuis geslapen worden. Als u hier gebruik van wilt maken geef dit dan aan in de opmerkingen op het aanmeldformulier.

De kinderen die niet blijven slapen kunnen op de onderstaande tijdstippen gehaald en gebracht worden, afwijkende tijden zijn ivm het programma niet mogelijk.

 • Vrijdag 19:00 uur brengen (gelijk met alle andere kinderen)
 • Vrijdag 22:45 uur ophalen
 • Zaterdag 9:00 uur brengen (thuis ontbijten)
 • Zaterdag 21:30 uur ophalen
 • Zondag 9:00 uur brengen (thuis ontbijten)
 • Zondag 15:00 uur ophalen (gelijk met alle andere kinderen)
 • Heeft u nog vragen die voor vrijdag 12 juli beantwoord moeten worden neem dan contact op met Victor Verloop (contact gegevens vindt u in Mijn Fluks) of gebruik het contactformulier van dit evenement.

  Wij hebben er al heel erg veel zin in, we hopen jullie ook!

  De Kampleiding

  Downloads

  Sponsors

  ©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV