MIJN FLUKS WORD LID

Pinksterkamp

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer op Pinksterkamp naar Kootwijk!

Contact Evenementen

Zit je in de E1, D1, D2, C1, B1, A2 of A1? Dan hopen we dat je net zoveel zin in het kamp hebt als de leiding want dan mag je ook dit jaar ook (weer) mee! Aanmelden gaat via deze website, vul het formulier samen met je ouders helemaal in. Als je dit gedaan hebt kan je direct betalen via iDEAL. Maak je het geld liever op een ander tijdstip over? Kies dan voor overschrijving en je krijgt een e-mail met een factuur.

Zodra we je betaling binnen hebben verschijnt je naam op de deelnemerslijst en kan je zien wie er allemaal nog meer mee gaan. Betaal je via iDEAL, dan staat je naam gelijk op de site, betaal je via overschrijving, dan duurt het wat langer.

Agenda:

Vrijdag 7 juni 18.00 uur
We vertrekken met de hele groep vanaf de parkeerplaats bij het zwembad. Van te voren wel even thuis eten! De week voor het kamp zullen we op deze pagina aangeven welke ouders zich hebben opgegeven om te rijden. Alle bagage gaat vandaag mee in de auto's.
Maandag 10 juni 12.00 uur
We verwachten de chauffeurs op het kampterrein zodat we om 12.30 uur met de hele groep gelijktijdig richting Noordwijk kunnen rijden. De ouders die zich opgegeven hebben om terug te rijden worden op deze pagina weergegeven.
Maandag 10 juni 13.30 uur
We komen nu ongeveer weer aan in Noordwijk. Je ouders kunnen je komen afhalen in de kantine waar we nog even afscheid van elkaar nemen.

Wat gaan we doen op het kamp?

Dat houden we nog geheim! De kampleiding zorgt voor een bomvol programma met nieuwe en bekende onderdelen.

Wat kost het kamp?

Het kamp kost € 60,00 per deelnemer.

Tentjes...

Fluks heeft 8 stuks 8 persoons slaaptenten, alle kinderen kunnen hier dus in slapen. Sommige kinderen vinden het erg leuk om een eigen tentje mee te nemen. Natuurlijk zijn deze tentjes ook welkom! Indien je een eigen tentje meeneemt, geef dit dan als opmerking aan op het aanmeldformulier zodat wij het aantal beschikbare slaapplaatsen kunnen controleren en een plekje kunnen vrijhouden in de buurt van de tent van je team.

Algemeen:

Mochten zich medische calamiteiten voordoen (we hopen uiteraard van niet), dan is het soms noodzakelijk aan te kunnen tonen dat men verzekerd is. Geef uw kind daarom een kopie van het zorgverzekeringspasje en een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee.

Heeft u nog vragen die voor vrijdag 7 juni beantwoord moeten worden neem dan contact op met Victor Verloop (06-28172628).

Wij hebben er al heel erg veel zin in, we hopen jullie ook!

De Kampleiding

Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV