MIJN FLUKS WORD LID

van der Meer Makelaars Sportfun

Op zaterdag 30 maart vindt het jaarlijkse schoolkorfbal weer plaats

Aanmelden Deelnemers Contact Evenementen

Fluks Korfbal organiseert dit jaar het Van der Meer makelaars Sportfun. Tijdens deze dag kunnen jullie op een leuke en gezellige manier kennis maken met de sport korfbal en daarbij de basisvaardigheden van de sport leren. Tijdens Sportfun zal er een toernooi georganiseerd worden voor de groepen 3 – 4, 5 – 6 en 7 - 8. Via dit formulier kun jij je met een team opgeven voor deze gezellige en sportieve dag. Ook dit jaar mag je een team maken met vriendjes en vriendinnetjes uit bijvoorbeeld de klas, de straat of van de naschoolse opvang.

Het toernooi duurt van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur. Wij zouden het erg leuk vinden als jij deze dag komt kennismaken met onze sport!

Een wedstrijd wordt gespeeld met 4 kinderen, het liefst 2 jongens en 2 meisjes. Om ook nog wat te kunnen wisselen, is het verstandig teams van 5 of 6 kinderen te maken. Begeleiding van de teams zal in principe door Fluks geregeld worden.

Tijdens het Van der Meer makelaars Sportfun zijn ouders/verzorgers natuurlijk ook van harte welkom op ons sportcomplex. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen zij jullie verrichtingen volgen!

Training

Donderdag 28 maart 2024
16.00 - 17.00 uur

Tijdens deze training kun je op een leuke manier kennis maken met de korfbalsport en alvast oefenen voor het toernooi! Deze training is niet verplicht.

Locatie

Sportpark Nieuwe Zeeweg
Nieuwe Zeeweg 50
2202 HB Noordwijk
Kom liefst lopend of op de fiets i.v.m. beperkte parkeergelegenheid!

Aanmelden

Aanmelden kan tot 25 maart via de knop AANMELDEN bovenaan deze pagina, of met het aanmeldformulier bij de gymjuf/meester.

Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV