MIJN FLUKS WORD LID

De jongste jeugd van Fluks ging aan de slag met verschillende werkjes in het thema van Halloween. In kleine groepjes gingen de kinderen de tafels af waar alles klaar stond om te gaan knutselen. Zo kon er van wattenstaafjes een skelet worden gemaakt, werden er verschillende Halloween figuren gestempeld, konden er van WC rollen poppetjes worden gemaakt, werd er een Heks van papier gevouwen en konden de kinderen van een bordje een Halloween gezicht maken. Er werd door de kinderen enthousiast geknutseld zodat ze bijna alle verschillende werkjes konden maken. Er kan met plezier worden terug gekeken naar deze leuke avond voor de jongste jeugd.
Na het knutselen was het tijd voor de oudere jeugd van de B en C voor een filmavond. De kantine werd omgebouwd tot een bioscoop zodat de kinderen relaxed konden kijken naar een leuke film. Onder het genot van een frisje en popcorn keken de kinderen naar de film ‘Hotel Transylvania’. De kinderen vonden de film leuk en er werd hard gelachen om de grappige momenten die voorbij kwamen. Na de film was er nog even de tijd om te ‘chillen’ voordat het weer tijd was om naar huis te gaan.

Actueel

CORONA-UPDATE

16 oktober 2020 - Op 13 oktober zijn er nieuwe corona-maatregelen bekend gemaakt. Dit heeft gevolgen voor onze wedstrijden en trainingen.

Lees artikel

FLUKS AMARYLLISBOLLEN VERKOOP GAAT NIET DOOR

14 oktober 2020 - Met pijn in het hart heeft het bestuur moeten besluiten dit jaar de traditionele amaryllisbollenactie niet door te laten gaan.

Lees artikel

UPDATE CORONA-MAATREGELEN

29 september 2020 - Tijdens de persconferentie op 28 september zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd

Lees artikel

INLOOPTRAININGEN

27 september 2020 - Wil jij kennis maken met korfbal? Dat kan!

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV