MIJN FLUKS WORD LID

Omdat er door alle corona maatregelen vorig seizoen nauwelijks mogelijkheden waren om evenementen te organiseren werden er al enkele pub quizen en een "Battle of the Coaches" gestreamd ter vermaak van de leden van Fluks. Deze zomer werd het idee geopperd om ook wedstrijden live te gaan uitzenden. Camera's en andere technische onderdelen werden bij elkaar gezocht en er werd een klein clubje mensen bereid gevonden om tijdens de oefenwedstrijd van de A1 de mogelijkheden van het live streamen te testen.

Op het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg, waar het vlak voor aanvang van de wedstrijd begon te regenen, was een tent opgebouwd voor de regie en op het veld stonden 4 camera's opgesteld. Even eerder dan vooraf gepland starte de wedstrijd terwijl de techniek er nog niet helemaal klaar voor was, dit was gelijk een van de vele leerzame punten die genoteerd werd ter verbetering.

Er zijn nog legio ideeën om het streamen uit te breiden tot een (bijna) proffessionele uitzending, e.e.a. staat of valt wel met de beschikbaarheid van voldoende hulp. Lijkt het je leuk om te helpen of wil je wat meer weten over wat er allemaal te doen is, neem dan zeker even contact op via het contactformulier op de website of spreek Victor aan op het veld.

De wedstrijd van afgelopen zaterdag terugkijken is mogelijk via het YouTube kanaal van Fluks.

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK 19-09-2020 NOVA

17 september 2020 - Ook dit seizoen is er tijdens iedere thuiswedstrijd van het 1e een pupil van de week. Zaterdag is Nova aan de beurt! Even kennismaken:

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK - ISA

04 september 2020 - Ook dit seizoen is er tijdens iedere thuiswedstrijd van het 1e een pupil van de week. Zaterdag is Isa aan de beurt! Even kennismaken:

Lees artikel

START COMPETITIE 2020-2021

04 september 2020 - Morgen zullen er na 6 maanden eindelijk weer competitiewedstrijden gespeeld gaan worden

Lees artikel

NIEUWE SPELREGELS

27 augustus 2020 - Per 1 september 2020 zijn de nieuwe spelregels van de IKF van toepassing

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV