MIJN FLUKS WORD LID

Vrijdag vier oktober stroomde de kantine vol met de kinderen uit de D en de E. Als eerste gingen de kinderen aan de slag met het versieren van een vlaggetje. Alle vlaggetjes hebben we aan elkaar gemaakt waardoor er een mooie en kleurrijke Fluks slinger ontstond. De slinger hangt boven de bar in de kantine, voor iedereen die hem nog wil bewonderen! Hierna mochten de kinderen nog een vel versieren, om hier een spandoek van te maken. De meeste originele creaties kwamen voorbij. Hierna was het wel weer even genoeg met het knutselen. De discolampen en de muziek gingen aan, tijd voor de stoelendans! Na een aantal rondes enthousiast de stoelendans doen, was de tijd al voorbij en was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan.

Op zaterdag vijf oktober stond de eerste quiznight van dit jaar op het programma. Een grote opkomst zorgde voor een gezellig volle kantine. Alle standaard rondes kwamen voorbij, zoals de plaatjesronde en de muziekronde. Als kleine toevoeging voor dit jubileumjaar zaten er een aantal Fluks vragen en korfbal vragen in de quiz. Het team ‘alle ballen zijn rond’ wist uiteindelijk de meeste punten te behalen met een halve punt meer dan het tweede team.

Met deze twee geslaagde evenementen is het jubileumjaar goed van start gegaan. Op naar de volgende evenementen! Met als eerstvolgende evenement bingo met je opa of oma op 25 oktober. Om 18:00 is iedereen uit de E, de F en de K (en natuurlijk de opa’s en oma’s) van harte welkom in de kantine.

Actueel

BINGO MET JE OPA OF OMA

26 oktober 2019 - Afgelopen vrijdag was het tijd voor "Bingo met je opa of oma"

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2019

20 oktober 2019 - De najaarscompetitie zit er op voor de meeste teams van Fluks

Lees artikel

KORFBALLEAGUE DEMOWEDSTRIJD

14 oktober 2019 - In aanloop naar het zaalseizoen speelden TOP en LDODK afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd in de Noordwijkse sporthal aan de Duinwetering

Lees artikel

NU BIJ AFVAL LOONT, INZAMELING DOPPEN!

22 september 2019 - Bij Afval loont in Noordwijk (Stakman Bossestraat 65) kun je je afval gescheiden inleveren in ruil voor geld

Lees artikel
Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV