MIJN FLUKS WORD LID

Een overzicht:

Eetavond: Tapas (30 maart)

Alle leden en ouders van 16 jaar en ouder zijn op 30 maart van harte welkom om in de kantine gezellig tapas te komen eten. Wij verzorgen verschillende kleine gerechten en een lekker bijpassend drankje. Aanmelden is noodzakelijk.

Fluks Sportfun (13 april)

Groepen 3 t/m 8 van de Noordwijkse basisscholen spelen tijdens dit toernooi korte wedstrijdjes tegen elkaar. De eerste wedstrijden gaan om 10.00 uur van start. Tijdens het toernooi is er ook een springkussen op het veld om er een extra mooie dag van te maken. Rond twee uur worden de kampioenen bekend gemaakt, dus zorg dat je erbij bent!

Ook jongere kinderen kunnen op 13 april een leuke dag verwachten. Tussen 10.00 en 11.00 is er een leuke training voor de Kangoeroes waarbij iedereen welkom is! Dus neem vooral jullie jongere zusjes, broertjes, dochters, zoons, neefjes en nichtjes mee.

Korfballeague finale op groot scherm (13 april)

Op zaterdag 13 april vindt voor de vierde maal de Cashback World Korfbal Leaguefinale plaats in de Ziggo Dome. De eerste drie edities werden gewonnen door TOP/SolarCompleet. Slagen ze er in 2019 in om hun dominantie voort te zetten? In de Fluks kantine kijken we naar de livestream van deze wedstrijd.

Paas knutselen (19 april)

Op 19 april gaan we met de kinderen van de kangoeroes, F- en E- teams knutselen voor de paashaas! We starten om 18:00 uur en om 19:30 uur is het weer afgelopen.

Fluks Quiz Night (18 mei)

De Fluks Quiz Night is een avondvullend toernooi waarin teams van maximaal vier personen onder het genot van een drankje vragen beantwoorden en tegen elkaar strijden voor de eerste plek en de bijbehorende hoofdprijs.

Hemelvaartstoernooi VEO (30 mei)

Al meer dan 40 jaar organiseert VEO op Hemelvaartsdag een korfbaltoernooi voor jong en oud. Het VEO-toernooi is een “breed” toernooi waarbij recreanten, senioren, A, B, C, D, E en F- jeugd terecht kunnen. Wil jij met je team naar VEO? Bespreek dit dan met je trainer.

Pinksterkamp (7 t/m 10 juni)

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer op Pinksterkamp in Kootwijk! Zit je in de E1, E2, D1, D2, C1, B1, A2 of A1? Dan hopen we dat je net zoveel zin in het kamp hebt als de leiding want dan mag je ook dit jaar weer mee!

Schutterstoernooi (22 juni)

Evenals vorige jaren organiseren we een schutterstoernooi, een gezellige afsluitende dag met een sportief tintje! Het toernooi bestaat uit twee categorieën, spelende leden en ouder/(jong)kind koppels. Alle leden, vrienden, broers, zussen, ouders, opa's en oma's mogen meedoen. Strijd jij mee om de wisselbeker en blijf je na afloop lekker in het zonnetje (geen garanties) barbecueën?

Fluks Beachkorfbal (29 juni)

Fluks is organisator van het jaarlijkse Fluks Beachkorfbal. Ieder jaar doen zo'n 100 teams mee aan dit evenement. Om alle deelnemers van informatie te voorzien is www.beachkorfbal.eu opgezet met alle nieuwtjes en informatie over het toernooi. Neem er eens een kijkje, en lijkt het je leuk om mee te doen, stel dan een team samen en geef je op!

Fluks teams kunnen zich aanmelden bij hun trainer, aanmelden voor het onbeperkt snacken na het toernooi gaat wel via de website.

Zomerkamp (19 t/m 21 juli)

Inmiddels is ook dit kamp een traditie geworden. Alle kinderen uit de F1, F2, E1, E2, D1, D2, C1 en B1 kunnen zich inschrijven voor dit kamp dat in het eerste weekend van de basisschool- zomervakantie gehouden wordt op ons eigen sportpark.

Aanmelden

Aanmelden voor bijna al deze evenementen is al mogelijk. Ga op de evenementenpagina naar het gewenste evenement en klik door naar “Aanmelden”. Heb je vragen over de evenementen? Klik dan door naar “Contact” op de bewuste evenementenpagina en stuur gemakkelijk je vraag door.

Actueel

FLUKS VIERT 75-JARIG JUBILEUM OP AANGEPASTE WIJZE

28 juni 2020 - Afgelopen weekend vierde Fluks zijn 75-jarig bestaan

Lees artikel

INDELING JEUGDTEAMS SEIZOEN 2020-2021

09 juni 2020 - Beste jeugdleden en ouders, onderstaand vind je de jeugdteamindelingen voor het nieuwe seizoen

Lees artikel

MAG IK STRAKS OOK WEER MEEDOEN?

01 juni 2020 - Door de coronacrisis groeien meer kinderen op in een gezin met geldzorgen

Lees artikel

INLOOPTRAININGEN JEUGD 6 T/M 18 JAAR

22 mei 2020 - Nu sporten weer mogelijk is organiseert Fluks gratis inlooptrainingen voor de jeugd

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV