MIJN FLUKS WORD LID

Een online tool, waar niet enkel scheidsrechters maar alle korfballers hun kennis over de spelregels kunnen testen en opvijzelen. Vanaf september 2015 kun je er tevens je spelregelbewijs behalen.

Vanaf september 2019 is het na de senioren ook voor junioren verplicht het spelregelbewijs te halen. Om dit goed te laten verlopen is de TC bezig met de organisatie van spelregelavonden. Tijdens deze avonden zal de kennis van de korfbalregels worden opgefrist. Het streven is om deze avonden medio april plaats te laten vinden.

Mocht je alvast willen oefenen met spelregels of ken je de spelregels al zo goed dat je geen opfrisavond nodig hebt, ga dan naar: www.korfbalmasterz.nl voor de (proef)toetsen. Via het KNKV heb je je login-gegevens als het goed is al ontvangen, je kan de toets dus al doen en zo je certificaat in de wacht te slepen! Zodra je je certificaat hebt behaald, hoef je niet meer deel te nemen aan de spelregelavond.

Meer informatie over de spelregelavonden volgt op een later moment.

Actueel

INLOOPTRAININGEN

07 januari 2019 - Voor de Noordwijkse jeugd organiseert Fluks Korfbal weer enkele leuke inlooptrainingen!

Lees artikel

DE NIEUWE WEBSITE IS HIER!

27 december 2018 - We beloofden het al een tijdje, een nieuwe website is in ontwikkeling en komt eraan. Nu, zo vlak voor de jaarwisseling zijn we dan eindelijk zo ver dat we de nieuwe site live kunnen zetten!

Lees artikel

KANGOEROE KERSTTRAINING BIJ TOP

11 december 2018 - Inmiddels is het een leuke traditie geworden, Fluks gaat met alle Kangoeroes vlak voor kerst naar de Kangoeroetraining bij TOP

Lees artikel

GESLAAGDE AMARYLLISBOLLENACTIE

13 november 2018 - Afgelopen zaterdag kwamen bijna 100 leden en vrijwilligers naar het clubgebouw om de jaarlijkse amaryllisbollenactie te doen slagen, en dat is gelukt!

Lees artikel
Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV