MIJN FLUKS WORD LID

Dit jaar is het een jubileum, want TOP organiseert het al weer voor de 10 de keer. Daar willen onze kangoeroes natuurlijk bij zijn! Op zaterdag 15 december 2018 van 9.30 – 11.15 uur zijn alle kangoeroes uit de regio weer welkom voor een leuke spelochtend in het kerstthema.

Zal het de kangoeroes lukken om met een arrenslee pakjes te vervoeren? Kunnen zij de kerstman alvast helpen en de ballen in de kerstboom hangen? En wie is er het snelst met de kerstmannenrace? We gaan het allemaal zien op 15 december, natuurlijk onder toeziend oog van de TOP mascotte Ice.

Actueel

INLOOPTRAININGEN

07 januari 2019 - Voor de Noordwijkse jeugd organiseert Fluks Korfbal weer enkele leuke inlooptrainingen!

Lees artikel

SPELREGELBEWIJS

07 januari 2019 - Met ingang van seizoen 2015-2016 presenteert het KNKV, samen met NOC*NSF en andere sportbonden, KorfbalmasterZ!

Lees artikel

DE NIEUWE WEBSITE IS HIER!

27 december 2018 - We beloofden het al een tijdje, een nieuwe website is in ontwikkeling en komt eraan. Nu, zo vlak voor de jaarwisseling zijn we dan eindelijk zo ver dat we de nieuwe site live kunnen zetten!

Lees artikel

GESLAAGDE AMARYLLISBOLLENACTIE

13 november 2018 - Afgelopen zaterdag kwamen bijna 100 leden en vrijwilligers naar het clubgebouw om de jaarlijkse amaryllisbollenactie te doen slagen, en dat is gelukt!

Lees artikel
Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV