MIJN FLUKS WORD LID

Afgelopen zaterdag sloten we de buiten-competitie af met de jaarlijkse amaryllisbollenactie. Met ruim 125 leden, vrijwilligers en ouders werden de 2250 ingekochte amaryllisbollen aan d eman gebracht. Bij mooi weer werd een groot deel van de Noordwijkse straten bezocht en tegen 14:30 uur waren de bollen helemaal uitverkocht. Maandag werd er nog een nabestelling opgehaald bij de kweker in het Westland zodat we in de avond de websitebestellingen konden thuisbezorgen.

Dankzij de inzet van alle vrijwilligers hebben we een mooi bedrag voor de clubkas verdiend. Alle vrijwilligers: bedankt voor jullie inzet!

Nu is het tijd om weer naar de droge sporthal te verhuizen. Vanaf 14 november wordt er weer in de zaal getraind volgens het schema op fluks.nl/trainen,  Fluks 1 & 2 hebben hun eerste zaaltraining er al op zitten (vanaf 7 november). Vandaag heeft het KNKV het competitieprogramma gepubliceerd, je vind het terug op de teampagina's en de KNKV app.

Op 19 november wordt er door een aantal teams een oefenwedstrijd gespeeld. De wedstrijden vind je op de teampagina’s zodra ze definitief zijn ingepland.
 

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: LINDE

23 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar 2e thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Ten Donck uit Ridderkerk.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MILA

15 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie. Tegenstander is Dunas 1 uit Den Haag.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2023

29 oktober 2023 - Dit seizoen zijn maar liefst 7 Fluks teams kampioen geworden.

Lees artikel

BEDANKT SCHEIDS !

11 oktober 2023 - Afgelopen 2 zaterdagen hebben we onze scheidsrechters in het zonnetje gezet.

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV