MIJN FLUKS WORD LID

Afgelopen zaterdag sloten we de buiten-competitie af met de jaarlijkse amaryllisbollenactie. Met ruim 125 leden, vrijwilligers en ouders werden de 2250 ingekochte amaryllisbollen aan d eman gebracht. Bij mooi weer werd een groot deel van de Noordwijkse straten bezocht en tegen 14:30 uur waren de bollen helemaal uitverkocht. Maandag werd er nog een nabestelling opgehaald bij de kweker in het Westland zodat we in de avond de websitebestellingen konden thuisbezorgen.

Dankzij de inzet van alle vrijwilligers hebben we een mooi bedrag voor de clubkas verdiend. Alle vrijwilligers: bedankt voor jullie inzet!

Nu is het tijd om weer naar de droge sporthal te verhuizen. Vanaf 14 november wordt er weer in de zaal getraind volgens het schema op fluks.nl/trainen,  Fluks 1 & 2 hebben hun eerste zaaltraining er al op zitten (vanaf 7 november). Vandaag heeft het KNKV het competitieprogramma gepubliceerd, je vind het terug op de teampagina's en de KNKV app.

Op 19 november wordt er door een aantal teams een oefenwedstrijd gespeeld. De wedstrijden vind je op de teampagina’s zodra ze definitief zijn ingepland.
 

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: SARA

08 december 2022 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie, tegen Gemini uit Gouda.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: ANNE

01 december 2022 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Korbis uit Waddinxveen. Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag zal Fluks 1 haar uiterste best moeten gaan doen de punten in Noordwijk te houden.

Lees artikel

GROTE CLUBACTIE - EINDSTAND

17 november 2022 - De afgelopen periode hebben de Fluks leden loten verkocht van de Grote Clubactie.

Lees artikel

FLUKS 5 KAMPIOEN !

23 oktober 2022 - In een rechtstreeks duel met concurrent Tempo is Fluks 5 kampioen geworden.

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV