MIJN FLUKS WORD LID

Bij Fluks Korfbal gaan prestatie en gezelligheid hand in hand. Fluks is opgericht in 1945 en is met meer dan 190 leden een sociale en stabiele club. Dit jaar hebben wij vijf seniorenteams, waarvan twee teams in de wedstrijdsport spelen. Fluks 1 speelt dit jaar derde klasse op het veld en in de zaal. Het streven dit seizoen is om te eindigen aan de bovenste helft van de poule. De selectie bestaat uit fanatieke jonge en ervaren spelers. Volgend jaar willen de spelers van het eerste strijden om de promotie naar de tweede klasse.

Ons eerste is opzoek naar een train(st)er en coach die duidelijk is in de communicatie, aantrekkelijk spel kan aanleren aan de groep, die competitief is en past bij de gezelligheid van de selectieteams en de vereniging. Wij bieden een enthousiaste en ambitieuze selectie, een goede sfeer op de vereniging en een passende vergoeding.

Op maandag traint de selectie gezamenlijk met de hoofdcoach en de coach van het tweede. Op donderdag trainen de teams apart van elkaar. In overleg is wijziging in de trainings­avond(en) mogelijk.

Ben jij de ambitieuze trainer en coach die wij zoeken? Beginner of ervaren? Schroom niet en reageer door een bericht te sturen naar: tc@fluks.nl. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: SARA

08 december 2022 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie, tegen Gemini uit Gouda.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: ANNE

01 december 2022 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Korbis uit Waddinxveen. Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag zal Fluks 1 haar uiterste best moeten gaan doen de punten in Noordwijk te houden.

Lees artikel

GROTE CLUBACTIE - EINDSTAND

17 november 2022 - De afgelopen periode hebben de Fluks leden loten verkocht van de Grote Clubactie.

Lees artikel

START ZAALCOMPETITIE

10 november 2022 - Vanaf 14 november wordt er weer in de zaal getraind

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV