MIJN FLUKS WORD LID

het beachkorfbal en het zomerkamp waar we hebben kunnen genieten van de sport, gezelligheid en het mooie weer. Maar natuurlijk kijken we ook al vooruit, onze vrijwilligers hebben al heel wat werk verricht zodat we vanaf komende maandag weer lekker kunnen gaan trainen en vanaf 10 september de competitie starten. Laten we met elkaar inzetten op een sportief, gezond en gezellig korfbalseizoen!

Een overzicht met de belangrijkste data:

- Zoals aangegeven starten vanaf maandag 22 augustus de trainingen voor alle teams weer. Zie www.fluks.nl/trainen voor de tijden.
- Op donderdag 25 augustus is er van 18:00-19:00 uur in de kantine een ouderbijeenkomst voor (nieuwe) ouders.
- Past je wedstrijd-shirt of je broekje/rokje niet meer? Kom dan op donderdag 1 september tussen 18:00 en 20:00 uur naar de kantine om deze te ruilen voor een andere maat.
- Op zaterdag 3 september zijn er voor een aantal teams oefenwedstrijden ingepland. Zie de teampagina’s voor de details.
- Op zaterdag 10 september start de competitie, met gelijk een gezellig gevuld thuis-programma.
- Om het seizoen gelijk goed te beginnen organiseert de EC op 10 september een feest met als thema Proud To Be Fout! Dus trek je slechtste trainingspak, sokken in sandalen, gekleurde bretels of zweetbandjes uit de kast. En kom met je hele team vanaf 20:00 uur naar de kantine.

Spelregelwijziging

Het KNKV heeft enkele kleine spelregelwijzigingen doorgevoerd waarvan er een voor ons van toepassing is: In Nederland was het gangbaar dat als er een speler op de grond lag, er een “1-schots regel” was. Dit is geen onderdeel van de spelregels, er kan gewoon worden doorgespeeld. Er is nu een toevoeging gedaan wanneer er wel gefloten moet worden. Dit betreft “een speler die valt en/of geblesseerd raakt zonder contact, en niet onmiddellijk kan opstaan, en in een positie blijft die een mogelijk gevaar vormt voor hemzelf en anderen”. Iemand die bij de zijlijn op de grond ligt is derhalve geen aanleiding om het spel te stoppen als de overige spelers zich elders bevinden.

Schoonmaakactie

Om het seizoen in frisse kleedkamers en aan een schone bar te kunnen starten is er op maandag 29 augustus een schoonmaakactie ingepland. Omdat vele handen licht werk maken vragen we alle ouders om tijdens de training van hun kind even te komen helpen. Je harde werk wordt beloond met een bakkie met iets lekkers! We starten om 18:00 uur.

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: LINDE

23 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar 2e thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Ten Donck uit Ridderkerk.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MILA

15 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie. Tegenstander is Dunas 1 uit Den Haag.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2023

29 oktober 2023 - Dit seizoen zijn maar liefst 7 Fluks teams kampioen geworden.

Lees artikel

BEDANKT SCHEIDS !

11 oktober 2023 - Afgelopen 2 zaterdagen hebben we onze scheidsrechters in het zonnetje gezet.

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV