MIJN FLUKS WORD LID

Vanaf 10:30 tot 16:30 gaan 36 teams van 16 verenigingen met elkaar de sportieve strijd aan op het strand bij De Koele Costa. Hieronder uiteraard ook teams van Fluks: het 1e, 2e, 4e, de A1, B1, en C1 dingen mee naar de prijzen.
Om dit toernooi mogelijk te maken steken maar liefst 60 Fluks-vrijwilligers de handen uit de mouwen. Sinds het begin van dit jaar is de beachkorfbal-commissie al bezig met de voorbereidingen, en nu het toernooi dichterbij komt worden er steeds meer mensen bij betrokken. Op zaterdagochtend worden in alle vroegte de velden op strand uitgelegd en de palen ingegraven. En de hele dag zullen vele vrijwilligers druk zijn met het in goede banen leiden van het toernooi. We zijn trots op onze vrijwilligers, zonder hun inzet zou dit toernooi niet mogelijk zijn !

De weersvoorspellingen zijn goed, we hebben er zin in, en we hopen dat iedereen even langs komt om de teams aan te moedigen en te genieten van de altijd gezellige sfeer !

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: SARA

08 december 2022 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie, tegen Gemini uit Gouda.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: ANNE

01 december 2022 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Korbis uit Waddinxveen. Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag zal Fluks 1 haar uiterste best moeten gaan doen de punten in Noordwijk te houden.

Lees artikel

GROTE CLUBACTIE - EINDSTAND

17 november 2022 - De afgelopen periode hebben de Fluks leden loten verkocht van de Grote Clubactie.

Lees artikel

START ZAALCOMPETITIE

10 november 2022 - Vanaf 14 november wordt er weer in de zaal getraind

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV