MIJN FLUKS WORD LID

Vanaf 10:30 tot 16:30 gaan 36 teams van 16 verenigingen met elkaar de sportieve strijd aan op het strand bij De Koele Costa. Hieronder uiteraard ook teams van Fluks: het 1e, 2e, 4e, de A1, B1, en C1 dingen mee naar de prijzen.
Om dit toernooi mogelijk te maken steken maar liefst 60 Fluks-vrijwilligers de handen uit de mouwen. Sinds het begin van dit jaar is de beachkorfbal-commissie al bezig met de voorbereidingen, en nu het toernooi dichterbij komt worden er steeds meer mensen bij betrokken. Op zaterdagochtend worden in alle vroegte de velden op strand uitgelegd en de palen ingegraven. En de hele dag zullen vele vrijwilligers druk zijn met het in goede banen leiden van het toernooi. We zijn trots op onze vrijwilligers, zonder hun inzet zou dit toernooi niet mogelijk zijn !

De weersvoorspellingen zijn goed, we hebben er zin in, en we hopen dat iedereen even langs komt om de teams aan te moedigen en te genieten van de altijd gezellige sfeer !

Actueel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2022

21 juni 2022 - Maar liefst 3 kampioenen teams werden er dit weekend gehuldigd bij Fluks!

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK NICK

16 juni 2022 - Zaterdag is het alweer de laatste competitieronde van dit seizoen. Fluks 1 speelt thuis tegen Sperwers 1, de “pupil van de week” is er uiteraard ook bij.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: BODHI

18 mei 2022 - Zaterdag is de “pupil van de week” weer aanwezig bij de wedstrijd van Fluks 1 tegen Aurora 1. Met een kort interview stellen we Bodhi aan u voor.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JORIS

11 mei 2022 - Zaterdag is de “pupil van de week” weer aanwezig bij de wedstrijd van Fluks 1 tegen Nexus 1. Middels een klein interview stellen we hem aan u voor. 

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV