MIJN FLUKS WORD LID

De Rijksoverheid heeft vrijdagavond nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Dat heeft tot gevolg dat er vanaf zondag 28 november niet meer na 17.00 uur gesport mag worden, uitgezonderd de landelijke topcompetities. Voor dit weekend houdt dat in dat er nog volop gespeeld kan worden.

Het KNKV is aan het overwegen wat er nog mogelijk is voor de competitie en komt hier zsm op terug. Zodra er meer duidelijk is zullen we dat communiceren. 

 

Op dit moment gelden de maatregelen zoals die op 13 november zijn afgekondigd:

In die periode is er geen publiek welkom bij sportwedstrijden en -trainingen. Dit betekent dat toegang tot het zaalcomplex aan de Duinwetering alleen is toegestaan voor spelers en begeleiders. Spelers van 18 jaar en ouder moeten een geldig corona toegangsbewijs (CTB) kunnen laten zien. Vrijwilligers (coaches, trainers, begeleiders, scheidsrechters, en zaalwachten) van 18 jaar en ouder hoeven tijdens de uitvoering van hun taak geen geldig CTB te hebben; bij controle kunnen zij een document laten zien dat vanuit het bestuur naar hen toegestuurd wordt.

In het gebouw geldt de anderhalve meter afstand regel, behalve tijdens je wedstrijden en trainingen.

Rijden naar uit-wedstrijden
In z’n algemeenheid roepen we op om het aantal rijouders tot een minimum te beperken. In veel accommodaties mogen rij-ouders de wedstrijd bijwonen als zij een geldig CTB kunnen tonen, dit is ook het geval in onze sporthal. Fluks adviseert om met niet meer dan 4 auto's per jeugdteam te reizen. In de accommodaties van tegenstanders kunnen aanvullende regels gelden. Deze kan je meestal terug vinden via een link in de KNKV-app op of de website van de betreffende vereniging.

De rijksoverheid heeft geen beperkingen meer opgelegd aangaande het samen reizen in een auto naar uit-wedstrijden. Neem ook hier het gezonde verstand in acht en maak zelf de afweging wat wenselijk is.

Uiteraard gelden ook de algemene richtlijnen, gebaseerd op de landelijke maatregelen:
- heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
- ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
- was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
- schud geen handen;
- neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht;

Actueel

ZAALCOMPETITIE

21 januari 2022 - Scenario in geval van versoepelingen

Lees artikel

FLUKSERS QUIZZEN THUIS

16 januari 2022 - Nu er door de lockdown weinig te beleven is zorgde Fluks voor een avond vermaak in de woonkamer

Lees artikel

FLUKS PUBQUIZ - 4TH LIVESTREAM EDITION

15 januari 2022 - Vanavond om 20:00 uur start weer een nieuwe online Fluks Pubquiz!

Lees artikel

CORONA UPDATE

14 januari 2022 - Meer mogelijkheden binnen de sport

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV