MIJN FLUKS WORD LID

Dit keer geen dames maar 3 stoere heren uit Fluks D2. Luuk, Tim en Ruben. Ook zij doen een voorspelling van de uitslag in de hoop de “Pupil van de week Trofee” te winnen.
Maandagavond blijkt dat er echter geen hulplijnen van Fluks 1 aanwezig zijn op het veld. Dit is geen probleem, de heren hadden hun huiswerk op het internet al gedaan. Fluks 1 zit inmiddels op de helft van de veldcompetitie en begint zaterdag aan de return tegen Oosterkwartier. De pupillen hebben de stand en uitslagen van Fluks 1 goed bekeken. De eerste wedstrijd tegen Oosterkwartier verloor Fluks met 18-14. In de ranglijst staat Oosterkwartier op de 3e plaats met 9 punten en Fluks op plaats 5 met 6 punten.
Genoeg informatie voor de heren om tot de volgende voorspellingen te komen: Luuk 11-17, Tim 11-14 en Ruben 15-17. Ze voorspellen alle 3 dus een nederlaag voor Fluks maar hopen toch stiekem wel op een spannende wedstrijd met een stunt van Fluks 1.

U komt toch ook weer kijken,

Tot zaterdag!

Actueel

CORONA UPDATE 27 NOVEMBER

15 november 2021 - Meer informatie over de huidige en te verwachten coronamaatregelen

Lees artikel

WINNAAR PUPIL-VAN-DE-WEEK TROFEE

22 november 2021 - Nu wij weer de zaal ingaan is het de tijd om de winnaar bekend te maken van de Pupil-van-de-week trofee van de afgelopen periode.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN !

26 oktober 2021 - Afgelopen weken waren de diverse Fluks teams uitermate succesvol in de najaarscompetitie. In de eerste volledig uitgespeelde competitie sinds anderhalf jaar wisten maar liefst 6 teams het kampioenschap te behalen.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 16 OKTOBER 2021: AMBER EN GABRIELLE

13 oktober 2021 - We zijn nog amper bijgekomen van de thriller van Fluks 1 van afgelopen zaterdag of de volgende thuiswedstrijd dient zich alweer aan. Zaterdag speelt Fluks 1 tegen Paal Centraal 1.

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV