MIJN FLUKS WORD LID

Fluks 2 maakte het spannend en haalde in hun laatste wedstrijd door een late gelijkmaker het benodigde gelijkspel.
Fluks 3 was oppermachtig in hun competitie. Al na 4 van de 6 wedstrijden waren er voldoende punten gehaald om het kampioenschap te kunnen vieren. Helaas werd de laatste wedstrijd verloren, maar de titel is er niet minder verdiend om.
Ook Fluks 4 eindigde bovenaan de ranglijst, een mooie prestatie van het team wat pas sinds kort in deze samenstelling bij elkaar is.

Hiermee zijn alle Fluks seniorenteams die uitkomen in een najaarscompetitie kampioen geworden. Maar ook bij de jeugd valt er wat te vieren:

De B1 wist 5 van de 6 wedstrijden te winnen en werd daarmee onbedreigd kampioen.
De D1 boekte in de laatste wedstrijd een knappe overwinning op directe concurrent KZ Danaïden waarmee deze 2 teams op gelijke hoogte eindigen en het kampioenschap delen.
En tot slot de E1. Dit team eindigde de verkorte competitie deze zomer bovenaan, en herhaalde dit kunstje in de najaarscompetitie.

Een topprestatie van deze teams en hun begeleiders, van harte gefeliciteerd !

Actueel

CORONA UPDATE 27 NOVEMBER

15 november 2021 - Meer informatie over de huidige en te verwachten coronamaatregelen

Lees artikel

WINNAAR PUPIL-VAN-DE-WEEK TROFEE

22 november 2021 - Nu wij weer de zaal ingaan is het de tijd om de winnaar bekend te maken van de Pupil-van-de-week trofee van de afgelopen periode.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 30 OKTOBER 2021: LUUK, TIM, EN RUBEN

27 oktober 2021 - Zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste veldwedstrijd van dit najaar tegen Oosterkwartier. Ook de “Pupil van de week” is weer aanwezig.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 16 OKTOBER 2021: AMBER EN GABRIELLE

13 oktober 2021 - We zijn nog amper bijgekomen van de thriller van Fluks 1 van afgelopen zaterdag of de volgende thuiswedstrijd dient zich alweer aan. Zaterdag speelt Fluks 1 tegen Paal Centraal 1.

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV