MIJN FLUKS WORD LID

Helaas waren er nogal wat E kids die door de Corona hun uitverkiezing vorig seizoen misliepen. Dus de komende thuiswedstrijden van Fluks 1 zijn er meerdere “Pupillen van de week“ aanwezig.

Deze week bij de wedstrijd Fluks 1 tegen Sporting Badhoevedorp 1 zijn er 3 goedlachse dames aanwezig. Kiki, Janou en Sarah, allen uit inmiddels Fluks D2. Helaas geen interview, maar ze doen wel een poging om de “Pupil van de week trofee“ te winnen. Deze kunnen ze winnen door de uitslag goed te voorspellen. En tja dat valt niet mee. Want toen de vraag over de uitslag voorspellen voorbij kwam viel het even stil. Ja echt waar. Gelijk spel, winst, verlies, tja  wat zou het worden ? Na een kleine discussie kwamen ze er niet uit. 2 hulplijnen werden ingeschakeld. En na een positief gesprek met hulplijnen Wouter en Joella zijn de dames tot de volgende voorspellingen gekomen: Kiki 20-19 winst voor Fluks, Janou 18-16 winst voor Fluks, en Sarah 19-18 winst voor Fluks. U ziet het, de dames hebben er vertrouwen in, al wordt het wel spannend als we de voorspellingen mogen geloven.

U komt toch ook kijken ? Tot zaterdag !

Actueel

PUPILLEN VAN DE WEEK 16 OKTOBER 2021: AMBER EN GABRIELLE

13 oktober 2021 - We zijn nog amper bijgekomen van de thriller van Fluks 1 van afgelopen zaterdag of de volgende thuiswedstrijd dient zich alweer aan. Zaterdag speelt Fluks 1 tegen Paal Centraal 1.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 9 OKTOBER 2021: SASKIA, PIEN, EN ESMEE

07 oktober 2021 - Zaterdag 9 oktober speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen Thor uit Rotterdam. Deze wedstrijd zijn er weer 3 pupillen van de week aanwezig. Saskia (D1), Pien (D2) en Esmee (D1). Ook zij doen een voorspelling van de uitslag.

Lees artikel

FLUKS DOET MEE AAN DE GROTE CLUBACTIE

18 september 2021 - Om de clubkas voldoende gevuld te houden doen we dit jaar mee met de Grote Clubactie. Dit is een landelijke loterij waarvoor we loten gaan verkopen, en daarmee verdienen we geld voor Fluks.

Lees artikel

WEGWERKZAAMHEDEN

13 september 2021 - Rotonde krijgt fietsersvoorrang en wordt verplaatst

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV