MIJN FLUKS WORD LID

Kom dan op donderdag 8 april eens meetrainen! Van 20:00 tot 21:00 uur zijn geïnteresseerde senioren (18 jaar en ouder) welkom op het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg 50 om kosteloos mee te trainen. Passend binnen de huidige corona maatregelen worden er verschillende oefeningen afgewerkt. 

Nog nooit gekorfbald? Geen probleem! Door mee te doen ervaar je al snel hoe leuk korfballen is en ontwikkel je vanzelf het balgevoel. Ga je graag tot het gaatje of doe je het liever wat rustiger aan? In beide gevallen voel je je snel thuis bij de senioren trainingen van Fluks.

Kom je meetrainen? Zorg dan dat je even voor 20:00 uur in sportieve kleding aankomt op het sportpark. Kunstgrasschoenen (met speciale noppen) zijn handig maar zeker niet noodzakelijk, vlakke sportschoenen voldoen voor de eerste proeftrainingen prima.

In verband met de corona maatregelen kan je alleen meedoen als je klachtenvrij bent. Kan je deze keer niet komen maar wil je wel graag eens meetrainen, dan ben je de komende donderdagen ook gewoon welkom!

Actueel

NIEUWE TRAINING/INSPEELSHIRTS VOOR FLUKS B1

26 maart 2021 - Simpel.nl is al jaren “Fan van korfbal”

Lees artikel

CORONA UPDATE 16 MAART

16 maart 2021 - De corona-regels zijn weer iets versoepeld. Per 16 maart mogen spelers vanaf 27 jaar weer in viertallen sporten. We zetten de belangrijkste regels nog even op een rij.

Lees artikel

INLOOPTRAININGEN

02 maart 2021 - Wil jij kennis maken met korfbal? Dat kan!

Lees artikel

CORONA UPDATE 1 MAART

01 maart 2021 - De corona-maatregelen zijn aangepast

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV