MIJN FLUKS WORD LID

Schutterstoernooi/Familiedag

Evenals vorige jaren organiseren we een schutterstoernooi, een gezellige dag met een sportief tintje voor de hele familie!

Aanmelden Toernooi Deelnemers Dinertickets Contact Evenementen

Was het schutterstoernooi altijd de seizoensafsluiting, dit jaar doen we het, i.v.m. de festiviteiten voor het jubileum, een keer op Hemelvaartsdag (21 mei 2020).

Het sportieve deel van de dag bestaat uit drie categorieën, we starten met de Kangoeroes & F + ouders en daarna volgen de schutterstoernooien voor spelende leden en ouder/kind koppels. Alle leden, vrienden, broers, zussen, ouders, opa's en oma's mogen meedoen! Strijd jij mee om de wisselbeker en blijf je na afloop lekker in het zonnetje (geen garanties) genieten van het Chinees Buffet?

Het programma voor de jongste jeugd start om 11:00 uur, op die manier willen we (groot)ouders de mogelijkheid geven om eerst met de jongste kinderen mee te doen en erna eventueel ook met de wat oudere kinderen deel te nemen aan een van de schutterstoernooien welke om 13:00 uur van start gaan.

Aanmelden gaat via het aanmeldformulier op deze website tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de activiteit. Je dinertickets kan je tot 19 mei in de webshop bestellen, daarna geldt op = op.

Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV