MIJN FLUKS WORD LID

Kampdag

Helaas kunnen we dit jaar niet echt op kamp, maar een kampdag maakt de teleurstelling misschien een beetje goed!

Aanmelden Deelnemers Contact Evenementen

Zit je in de F1, E1, E2, E3, E4, D1, D2, C1 of B1 (indeling 2020-2021)? Dan hopen we dat je net zoveel zin in de kampdag hebt als de leiding want dan mag je ook meedoen!

Aanmelden is noodzakelijk en gaat via deze website, vul het formulier samen met je ouders helemaal in. Als je dit gedaan hebt kan je direct betalen via iDEAL. Zodra we je betaling binnen hebben verschijnt je naam op de deelnemerslijst en kan je zien wie er allemaal nog meer mee gaan.

Agenda:

Zaterdag 18 juli 10.00 uur We verzamelen met de hele groep op het kampterrein op het korfbalveld.
Zaterdag 18 juli 19.00 uur We verwachten de ouders weer op het kampterrein zodat we de kampdag kunnen afsluiten en iedereen weer naar huis kan.

Wat gaan we doen deze dag?

Dat houden we nog geheim! De kampleiding zorgt voor een bomvol programma met nieuwe en bekende (Pinksterkamp) onderdelen. Lunch en avond-eten wordt verzorgd. We blijven deze dag op het Fluks-terrein, ouders en andere toeschouwers zijn niet welkom.

Wat kost de kampdag?

Deelname kost €5,00 per persoon.

Vragen?

Heeft u nog vragen die voor zaterdag 18 juli beantwoord moeten worden neem dan contact op met Victor Verloop (contact gegevens vindt u in Mijn Fluks) of gebruik het contactformulier van dit evenement.

Wij hebben er al heel erg veel zin in, we hopen jullie ook!

De Kampleiding

Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV