MIJN FLUKS WORD LID

Pinksterkamp

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer op kamp naar Kootwijk!

Aanmelden Deelnemers Contact

Zit je in de E1, E2, E3, E4, D1, D2, (D3), B1, B2 of A1? Dan hopen we dat je net zoveel zin in het kamp hebt als de leiding want dan mag je ook dit jaar ook (weer) mee! Aanmelden gaat via deze website, vul het formulier samen met je ouders helemaal in. Als je dit gedaan hebt kan je direct betalen via iDEAL.

Zodra we je betaling binnen hebben verschijnt je naam op de deelnemerslijst en kan je zien wie er allemaal nog meer mee gaan.

Agenda:

Vrijdag 29 mei 18.00 uur
We vertrekken met de hele groep vanaf het Fluks-terrein. Van te voren wel even thuis eten! De week voor het kamp zullen we communiceren welke ouders zich hebben opgegeven om te rijden. Alle bagage gaat vandaag mee in de auto's.
Maandag 1 juni 12.00 uur
We verwachten de chauffeurs op het kampterrein zodat we om 12.30 uur met de hele groep gelijktijdig richting Noordwijk kunnen rijden. De ouders die zich opgegeven hebben om terug te rijden worden ook in de week voor het kamp gecommuniceerd.
Maandag 1 juni 13.30 uur
We komen nu ongeveer weer aan in Noordwijk. Je ouders kunnen je komen afhalen in de kantine waar we nog even afscheid van elkaar nemen.

Wat gaan we doen op het kamp?

Dat houden we nog geheim! De kampleiding zorgt voor een bomvol programma met nieuwe en bekende onderdelen.

Wat kost het kamp?

Het kamp kost € 60,00 per deelnemer.

Tentjes...

Fluks heeft 8 stuks 8 persoons slaaptenten, alle kinderen kunnen hier dus in slapen. Sommige kinderen vinden het erg leuk om een eigen tentje mee te nemen. Natuurlijk zijn deze tentjes ook welkom! Indien je een eigen tentje meeneemt, geef dit dan als opmerking aan op het aanmeldformulier zodat wij het aantal beschikbare slaapplaatsen kunnen controleren en een plekje kunnen vrijhouden in de buurt van de tent van je team.

Algemeen:

Mochten zich medische calamiteiten voordoen (we hopen uiteraard van niet), dan is het soms noodzakelijk aan te kunnen tonen dat men verzekerd is. Geef uw kind daarom een kopie van het zorgverzekeringspasje en een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee.

Voorgaande jaren hebben wij gemerkt dat sommige ouders er voor kiezen om in de buurt van het kampterrein te overnachten. Zeker als uw kind(eren) nog jong zijn geeft dit soms een geruststellend gevoel voor de ouders. We verzoeken u met klem om niet op de zelfde camping een plekje te boeken. Een andere locatie in de buurt is uiteraard geen probleem mits u de kinderen tijdens het kamp niet komt opzoeken.

Heeft u nog vragen die voor vrijdag 29 mei beantwoord moeten worden neem dan contact op met Victor Verloop (contact gegevens vindt u in Mijn Fluks). of gebruik het contactformulier van dit evenement

Wij hebben er al heel erg veel zin in, we hopen jullie ook!

De Kampleiding

Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV