MIJN FLUKS WORD LID

Korfbalopvang stakingsdag

Fluks Korfbal biedt tijdens de landelijke stakingsdag op 15 maart een gevarieerd dagprogramma aan voor basisschoolleerlingen

Contact Evenementen

Van 08.30 uur tot 15.15 uur kunnen de kinderen korfballen, spelletjes spelen en meedoen aan andere activiteiten. Ongeacht het weertype, Fluks Korfbal maakt van deze stakingsdag een feestje voor uw kind(eren)!

Alle kinderen die lid zijn van Fluks en kinderen van de leden van Fluks kunnen gebruik maken van dit aanbod en mogen 1 vriendje of vriendinnetje meenemen. Indien het aantal beschikbare plaatsen vol is wordt dat zo snel mogelijk op de website gepubliceerd. We bieden deze dag gratis aan, de kinderen dienen wel zelf een broodtrommeltje met lunch mee te nemen.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website. Ter controle staat na aanmelden de voornaam van de aangemelde kinderen vermeld op de deelnemers pagina.

Aansprakelijkheid

De organisatie, spelleiding en betrokken vrijwilligers doen er alles aan om de dag voor uw kind(eren) plezierig en bovenal veilig te laten verlopen. Deelname aan de opvangdag is op eigen risico.

vragen

Heeft u vragen, dan kunt u deze stellen via het contactformulier op deze pagina.

Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV