MIJN FLUKS WORD LID

Zomerkamp

Natuurlijk houden we ook dit jaar weer een zomerkamp!

Contact

Zit je in de F1, F2, E1, E2, D1, D2, C1 of B1? Dan hopen we dat je net zoveel zin in het kamp hebt als de leiding want dan mag je ook dit jaar weer mee!

Aanmelden gaat via deze website, vul het formulier samen met je ouders helemaal in. Als je dit gedaan hebt kan je direct betalen via iDEAL. Maak je het geld liever op een ander tijdstip over? Kies dan voor overschrijving en je krijgt een e-mail met een factuur.

Zodra we je betaling binnen hebben verschijnt je naam op de deelnemerslijst en kan je zien wie er allemaal nog meer mee gaan. Betaal je via iDEAL, dan staat je naam gelijk op de site, betaal je via overschrijving, dan duurt het wat langer.

Agenda:

Vrijdag 19 juli 19.00 uur We verzamelen met de hele groep op het kampterrein op het korfbalveld. Van te voren wel even thuis eten! Kom zo veel mogelijk op de fiets (met werkende verlichting) zodat we ook in het donker naar de activiteiten kunnen rijden. De jongere kinderen gaan zo veel mogelijk met de auto, maar als iedereen op de fiets komt zijn we flexibel in de planning.
Zondag 21 juli 16.00 uur We verwachten de ouders weer op het kampterrein zodat we het kamp kunnen afsluiten en iedereen weer naar huis kan.

Wat gaan we doen op het kamp?

Dat houden we nog geheim! De kampleiding zorgt voor een bomvol programma met nieuwe en bekende (Pinksterkamp) onderdelen.

Wat kost het kamp?

Deelname kost €17,50 per persoon. Als je het aanmeldformulier invult kan je kiezen voor betaling via iDEAL of overschrijving.

Tentjes...

Fluks heeft 8 grote slaaptenten, alle kinderen kunnen hier dus in slapen. Sommige kinderen vinden het erg leuk om een eigen tentje mee te nemen. Natuurlijk zijn ook deze tentjes welkom! Indien je een eigen tentje meeneemt, geef dit dan aan als opmerking op het aanmeldformulier zodat we rekening kunnen houden met de ruimte.

Heeft u nog vragen die voor vrijdag 19 juli beantwoord moeten worden neem dan contact op met Victor Verloop (06-28172628).

Wij hebben er al heel erg veel zin in, we hopen jullie ook!

De Kampleiding

Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV